17 Mayıs 2024 Tarihli Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alım İlanında Yer Alan Programcı Pozisyonu Yerleştirme Sonuçları

17 Mayıs 2024 tarihli Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alım İlanında yer alan Programcı pozisyonu için 03 Temmuz 2024 tarihinde yapılan yazılı ve sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

17 Mayıs 2024 tarihli Üniversitemiz Sözleşmeli Personel Alım İlanı yerleştirme sonuçlarına göre Programcı pozisyonu için 03 Temmuz 2024 tarihinde yapılan yazılı ve sözlü sınav neticesinde asıl olarak atanmaya hak kazanan adayların belgelerini Personel Dairesi Başkanlığına en geç 23 Temmuz 2024 tarihi saat 17.00’ye kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta veya elektronik yollarla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN VE ATAMAYA ESAS OLACAK BELGELER:

• Belge Teslim Dilekçesi
  • KPSS Sonuç Belgesi
  • Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı veya Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi veya Diploma
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Adli Sicil Kaydı Belgesi
  • Yerleşim Yeri Belgesi
  • SGK Hizmet Dökümü Belgesi
  • Sağlık Kurulu Raporu (Sağlık Bakanlığının, Sağlık Kurulu Raporu vermeye yetkilendirdiği tam teşekküllü kamu ve özel hastanelerinden alınan raporlar geçerlidir. Raporlarda atanacak kadrolara uygun ibare bulunması gerekmektedir.) (Örn; Programcı pozisyonuna atananlar için “Programcı olarak görev yapabilir.” ibaresi yer almalıdır.)
  • Tecrübe Belgesi
  • Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi
  • Sertifika veya Not Döküm Belgesi
  • Fotoğraf (2 Adet)

İmzasız dilekçe ile yapılan belge teslimi geçersiz sayılacak olup belgelerin aslının ibrazı ile fotokopisi veya noter onaylı örnekleri kabul edilecektir. E-Devlet Kapısından alınan belgelerin üzerinde karekodunun bulunması ve güncel tarihli olması gerekmektedir.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Programcı Pozisyonu belge teslim dilekçesi için tıklayınız.

BELGE TESLİMİ İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ:

S-005019 Kodlu Pozisyon  İçin

BİRİM